TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNLARININ DİPLOMALARI İLE İLGİLİ DUYURU

Teknik Eğitim Fakültelerinin Bakanlar Kurulunun 13.11.2009 tarih ve 27405 sayılı ile 2009/15546 sayılı kararı gereğince 2016 yılında kapatılacağı bildirilmişti. Ancak daha sonra Yüksek Öğretim Kurumu'ndan gönderilen bir resmi yazı ile, henüz mezun olamamış öğrencilerimizin bulunması nedeniyle kapatılma tarihi ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yine de bir problem yaşanmaması için  mezun öğrencilerimizin diplomalarını en kısa zamanda almaları gerekmektedir.

-Fakültemizden mezun olup diploma almayan mezunlarımızın, diplomalarını alabilmeleri için;

1.İşlem: Teknik Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu'nu arayarak diplomanızın hazır olup olmadığının teyidini almanız gerekmektedir.

2.İşlem: Geçici mezuniyet belgesi almış iseniz aslını diploma almak için iade etmeniz, şayet kayboldu ise gazete kayıp ilanı vererek; kayıp ilanının verildiği gazete, nüfus cüzdanı fotokopisi ve dilekçenizle Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na müracaat etmeniz, Yönetim Kurulu kararı çıktıktan sonra diplomanızı almanız mümkün olacaktır.

Her türlü bilgi almak için mutef@marmara.edu.tr adresine başvurabilirsiniz.

Teknik Eğitim Fakültesi Dekanlığı